Mijn naam is Erik Boer. Ik ben werkzaam als consultant, tevens mede-eigenaar en wil me graag even aan u voorstellen.

Na een opleiding op de nationale schilderschool (NIMETO Utrecht) ben ik als onderdeel van stage bij een bekend Rotterdams verftechnisch adviesbureau begonnen op 19 jarige leeftijd. Ik heb tot eind 2012 (meer dan 22 jaar) bij dit bedrijf met veel plezier gewerkt maar vond dat het tijd werd voor een nieuwe start.

Samen met mijn collega’s Huguette Broers en Wim Bonestroo hebben wij Dutch Coating Consultants BV opgericht en zijn op 1 januari 2013 officieel gestart. Al snel kwamen de collega’s Wim Mul, François Beyerlein, Jan Plaizier, Michael Voolstra, Ronald Schillemans, Remy Vermeulen en John Borgers de gelederen versterken.

Inmiddels kunnen we concluderen dat we onze plek in de conserveringsmarkt hebben gevonden en we zijn er trots op dat onze klantenlijst inmiddels gestaag is gegroeid. Wij bedienen voornamelijk de volgende marktsegmenten:

  • Offshore nieuwbouw;

  • Infrastructuur;

  • Woningbouw;

  • Chemie;

  • Petrochemie;

  • Opslag/overslag.

Ons bedrijf is gespecialiseerd in het uitvoeren van schade-analyses, inspecties, kostenramingen, projectmanagement, schrijven van conserveringsspecificaties alsmede training/opleiding van stralers, constructieschilders/spuiters, metalliseerders en inspecteurs.

Persoonlijk leg ik mij toe op het begeleiden van conserveringsprojecten, het schrijven van specificaties en het verzorgen van trainingen.

Ik ervaar ons werk als het leukst denkbare beroep. Iedere dag weer ga ik met plezier naar kantoor, een klant of een nieuwe uitdaging.

Ons bedrijf is klein en flexibel. Beslissingen zijn snel genomen hetgeen ons in staat stelt snel te reageren op de wens van een klant. Het zou leuk zijn als u onze service eens op de proef stelt.

Mijn contactgegevens zijn als volgt:

Telefoon  : 088-1167333

Mobiel  : 06-30652395

E-mail  : erik.boer@dccbv.com