Mijn naam is Michael Voolstra.

Ik ben sinds April 2014 werkzaam als consultant bij de verfpolitie en wil me graag even aan u voorstellen.

Na een opleiding HBO Management, Economie en Recht en een korte stop in het onderwijs als docent economie en techniek, begon mijn commerciële gevoel de overhand te krijgen en ben ik als commercieel-technisch adviseur bij een bekende spuitapparatuur leverancier gaan werken. Op een gegeven moment kwam mijn “grote” uitdaging om mij als consultant te mogen voegen aan de advies kant van de conserveringswereld. Uiteraard heb ik deze mogelijkheid met beide handen aangegrepen. 

Eenmaal werkzaam bij DCC BV ben ik helemaal klaar voor een volgende enthousiaste en interessante periode in mijn leven.

DCC is gespecialiseerd in het uitvoeren van schade-analyses, inspecties, kostenramingen, projectmanagement, het schrijven van conserveringsspecificaties alsmede training/opleiding van stralers, constructieschilders/spuiters, metalliseerders en inspecteurs.

Persoonlijk leg ik mij toe op het begeleiden van conserveringsprojecten, en het adviseren in de breedste zin van het woord.

Ik ervaar ons werk als uitdagend en nooit saai. Ik kijk ernaar uit u te mogen ontmoeten en te laten zien waarom uw bedrijf en DCC een goede chemie zullen hebben.

Mijn contactgegevens zijn als volgt:

Telefoon  : 088-1167333

Mobiel  : 06-15689293

E-mail  : michael.voolstra@dccbv.com