Mijn naam is Wim Bonestroo en ik ben 56 jaar. Ik ben de mede-eigenaar en mede-oprichter van Dutch Coating Consultants BV.

Ik zit sinds 1983 in het vak. Mijn eerste baan als coating inspecteur voor een verfleverancier in Saoedi Arabië. Daarna heb ik bijna 9 jaar gewerkt als technisch adviseur bij Fortis Coatings. In 1993 ben ik in dienst getreden bij een bekend Rotterdams verftechnisch adviesbureau alwaar ik werkzaam was als technisch manager en directeur. Eind 2012 hebben Huguette, Erik en ik de sprong gewaagd en werd DCC BV opgericht.

Naast het uitvoeren van inspecties houd ik me ook bezig met schade expertises en het ontwikkelen en implementeren van onderhoudsstrategieën, opleidingen en consultancy. Net als mijn collega Erik, ben ik sinds 2001 NACE CIP instructeur voor het NACE CIP certificeringsprogramma. 

We hebben DCC opgericht omdat we het belangrijk vinden om dicht bij onze klanten te staan. Dat zorgt er voor dat we snel kunnen werken, gemakkelijk in kunnen spelen op veranderingen en onze gecombineerde kennis en ervaring optimaal kunnen inzetten. Voor mij persoonlijk is dit een geweldig vak waarin ik nog elke dag word uitgedaagd.

Mijn contactgegevens zijn als volgt:

Telefoon  : 088-1167333

Mobiel  : 06-30652724

E-mail  : wim.bonestroo@dccbv.com